Crkno mi je računalnik!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Še dobro da obstaja servis računalnikov! Le zakaj si najbrž mislite. To zato, ker jaz vedno imam takšno srečo da zelo hitro zahaklam kakšen virus, ki ga ne bi smel in se mi računalnik popolnoma sesuje, jaz pa nisem neki mojster v računalništvu, da bi znal sam popolnoma popraviti cel sistem in vse kaj je šlo narobe.

LCD Flat Screen Maintenance - What Do You Do?

Tudi počen ekran sem že imel.

 

Nismo vsi fantje za te reči. Danes pa tako hitro lahko kaj dobiš, ko nekaj iščeš preko spleta in takoj lahko pride nek virus. Ampak moram priznati, da sedaj imam vedno manj virusov, ker so mi naštimali en dober antivirusni program in vsake toliko počistim vse skupaj, da se vse zbriše in sedaj nimam več tako velikih problemov kot včasih.

Rad bi se sicer naučil, da bi lahko to sam doma popravil, če bi bilo kaj narobe oziroma, da bi znal, da sploh ne bi prišlo do tega, da bi bilo kaj narobe, ampak je problem to, da me nekako ne veseli, da bi se tega naučil in potem se niti nima smisla s tem začeti ukvarjati. Torej še dobro da obstaja servis računalnikov in da tam mojstri popravijo tako kot le oni znajo, ni res? Jaz pa sem dober v kakšnih drugih stvareh, ko pa tile mojstri ne obvladajo, vsak je za nekaj mojster!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *