Dobra kuhna, dobre sladice

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Kako pri vas rečete kuhinji? Kuhna ali prav slovnično kuhinja? Pri nas rečemo kar kuhna, po domače. No in v tem, tako imenovanem prostoru kuhna sem tudi največ,, večino svojega časa. Če nisem tam sem pa v dnevni sobi in počivam lepo pred televizorjem, si vzamem čas zase, ali pa berem kakšno res dobro knjigo, kajti res obožujem knjige.

Image result for moderne kuhinje

V kuhni največkrat seveda kuham kosila, še raje imam imam dneve, sploh vikende, ko sem doma in sem tudi malce dlje zvečer pokonci kot med tednom, ko nisem zaradi službe, ki me čaka naslednje jutro. Med vikendi se spravljam peči razna peciva katera nisem še nikoli in ustvarjam nekaj kajti to me res sprošča in uživam v peki. Sicer to ni takšna stvar, da bi to dejansko delala kot službo, ampak to mi je bolj kot hobi.

Image result for moderne kuhinje

Sladice so pa v večini primerov vedno boljše ko so čez noč v hladilniku, zato pa delam to med vikendi zvečer, da lahko drug dan po kosilu si privoščimo eno res dobro sladico. Pri peki sladic je edino težava to, da ko začnem le to jesti ne moreš nehati in ješ in ješ in ni konca, potem pa se kilogramčki lepo nabirajo. Ampak ok, bomo spregledali tole, kajne?

Važno je da ob peki uživam, da delam nekaj kar me sprošča, sploh pa da lahko kuham v kuhni v kateri se počutim res fantastično, ker je res točno takšna kot sem si jo vedno želela, in kaj hočeš boljšega kot pa nekaj kar si si vedno želel točno na svojem domu, v sobi imenovani kuhna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *