Hidrokolagen Novelius Medical

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ste že slišali za hidrokolagen Novelius Medical? Veste kaj točno je to? Hmm. Naj malce obrazložimo. Ta hidrokolagen je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov. Tale hidrokolagenček je dodatno obogaten z optimalnim razmerjem za tvorbo kolagena ključnih aminokislin in ima kar 98% absorbcijo!

Kolagen je v telesu najpomembnejša beljakovina (predstavlja pa kar 30% vseh beljakovin v telesu!!!). tale zadevica se ne nahaja le v koži temveč tudi v kosteh, sklepih, žilah, mišicah, roženici, notranjih organih, laseh, kitah, hrustancu, sklepih. Torej kaj je point torej? Point je ta, da je kolagen zares zelo pomembna stvar katero bi bilo potrebno uživati vsak dan. Po določenih letih človeškega življenja se naše telo seveda začne spreminjati in pri spreminjanju ni vedno tako, da je vse popolno.

BOTOX, FACELIFTING?! NE HVALA! — Free Spirit Mama

Včasih je spreminjaje obrnjeno v tem smislu, da se nam začnejo kazati prve gubice, slabša koža in podobno, in na podlagi tega vidite, opala, spremembe na mojem telesu se mi kažejo, potrebno bo ukrepati, in to je za vas kot nek alarm katerega ne smete prezreti. No ok, lahko ga že prezrete vendar je to slabo za vas, če pa takoj začnete ukrepati, ko začnete opažati težavo pa se lahko marsikaj v zelo hitrem času spremeni.

Bolj kot se odlaša bolj je nato težje kaj na hitro spremeniti, prej ko ukrepamo prej se lahko vse normalizira, je pa popolnoma na vaših ramenih kdaj boste pa vi začeli ukrepati, ko bo kaj šlo narobe. Tako, tukaj je bilo rečenih nekaj dobronamernih nasvetov, sedaj pa je na vas kako boste skrbeli naprej za vaše telo. Skrbite zase, kajti le vi se boste zaradi tega počutili v svoji koži fantastično, noben drug, le vi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *