Mehka vzmetnica

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

V trgovini sem iskala zase eno vzmetnico, saj je bila moja že dokaj dotrajana. Najbolj sem bila pozorna na to, da so vzmetnice pena, torej, da so bolj mehke, da se tudi lažje spi na njih. Jaz sem se navadila na to, da so bolj izdelane iz pene, ker imam takšno vzmetnico že od začetka, problem pri meni je bil edino ta, da je že bila res stara in je bila res potrebna menjave. Najbolj sem bila vesela zaradi tega, ker so mi trgovci tudi znali pravilno svetovati in takoj so mi ponudili pomoč, niti jih nisem potrebovala na silo spraševati.

Včasih prideš v trgovino ali pa kam kjer se prodajajo določene stvari in so trgovci nadvse nezanimivi, kot da se jim ne da delati in res, počutiš se tam kot da si jim odveč in zaradi tega na koncu nič ne kupiš, ampak tukaj pa človek res rad opravi nakup, sploh zaradi tega, ker ti radi ustrežejo in jim ni prav nič težko povedati o določeni zadevi pa če jih desetkrat vprašaš isto. Res je da včasih pač ima določen človek težave doma, služba in še kaj in so zaradi tega tako nezadovoljni tisti dan, vendar nekateri pa so venomer takšni. Ne vem zakaj nekateri potem delajo nekaj kar jim res ni. Čim prej si torej poišče naj nekaj kar mu bo vsaj za odtenek bolj všeč, ni res?

www.laingsfurniture.com

Jaz v službi, ki me niti malo ne zanima ne bi ostala dolgo, tako dolgo bi že iskala in iskala, da bi našla nekaj kar bi delala z veseljem. Nekateri se pa niti ne trudijo, da bi iskali in našli nekaj drugega. Tečni so v isti službi dan za dnem. Ampak ok, glavno, da imam sedaj jaz novo vzmetnico!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *