Miele: Vgradni kombinirani hladilniki

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ali je tudi vaša kuhinja potrebna novega hladilnika? Je v trenutnem premalo prostora in se vam zdi nekoliko zastarel? Predstavljamo vam Mielejeve sodobne vgradne kombinirane hladilnike! Z razvojem prostornih vgradnih aparatov Miele znova postavlja nova merila. V hladnih aparatih vrhunskega razreda se prepletajo najkakovostnejši dizajn, navdušujoče inovacije ter edinstveno udobje.

 

Vgradni kombinirani hladilniki Miele omogočajo najboljše pogoje za shranjevanje živil in vina. Funkcija DynaCool poskrbi za enakomerno porazdelitev temperature po celotnem hladilniku. Od sedaj naprej vas ne bo treba skrbeti, če ste živila postavili na pravo polico, saj so na vseh enaki pogoji. Različna temperaturna območja, poznana tudi pod imenom »zgoraj topleje, spodaj hladneje«, ki so značilna za običajne hladilnike, so s predstavljeno funkcijo dokončno preteklost.

 

Z inovativnim sistemom Miele@home lahko izkoristite popoln potencial svojih aparatov in si z njimi obenem še bolj olajšate vsakdanje življenje. Vsi inteligentni gospodinjski aparati omogočajo udobno in varno povezavo v omrežje. Upravljanje je povsem preprosto; Z Mielejevo aplikacijo, glasovnim upravljanjem ali vključitvijo v obstoječe rešitve pametnega doma. Povezava v omrežje poteka prek WLAN-usmerjevalnika in oblaka Miele Cloud.

 

Novi vgradni kombinirani hladilniki Miele so poskrbeli tudi za optimalno osvetlitev in tako posledično tudi za prijetno vzdušje. Posredna osvetlitev namreč poudari žlahtnost materialov. Svetleče diode ne zahtevajo posebnega vzdrževanja in poskrbijo za vrhunsko osvetlitev v notranjosti aparata. V primerjavi z običajnimi žarnicami so svetleče diode posebej varčne in imajo bistveno daljo življenjsko dobo.

 

Najbolj zanimivi in trenutno najbolj popularni hladilniki so nedvomno serije Blackboard edition. Hladilni aparati so opremljeni  s stekleno sprednjo stranico, ki ima funkcijo table. Nanjo lahko pišete, rišete, barvate, zjutraj lahko vašim otrokom pustite kakšno srčkano sporočilo ali obratno. Hladilni aparat lahko tako hitro postane osrednja točka komunikacije v vsakem gospodinjstvu.

Za daljšo trajnost in večjo kakovost ter užitek so Mielejevi aparati opremljeni s funkcijo PerfectFresh. Z njo ostanejo živila sveža do kar trikrat dalj časa! Temperaturno območje med 0 °C in +3 °C nudi idealne pogoje za bistveno daljšo obstojnost mesa, rib in številnih mlečnih izdelkov. Sadje in zelenjava imata v polnem vlažnem predalu optimalne pogoje za shranjevanje z idealno temperaturo in visoko zračno vlažnostjo. Vitalne snovi, okus in konsistenca se tako dolgo ohranijo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *