Tigrova mast odpravlja bolečine zaradi športnih poškodb

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Primarni namen tigrove masti je lajšanje bolečine zaradi revme, išiasa, prehladov, gripe ali drugih vzrokov. Odlična je tudi za nego in odpravo športnih poškodb, saj deluje protivnetno, protibolečinsko ter globinsko na vse dele našega telesa.

Z eteričnimi olji nad bolečino

Mazilo vsebuje različna eterična olja in zdravilna zelišča. Vsebuje kafro, poprovo meto, skorjo cejlonskega cimetovca, cvet dišečega klinčevca, mentol in evkaliptus. Je popolnoma naravni pripravek, brez dodatnih škodljivih primesi ali sestavin živalskega izvora. Kot tak je primeren tudi za vse vegetarijance in vegane. Uporabljajo ga tudi alergiki, saj ne škoduje koži in ne vsebuje alergenov.

Hitro okrevanje po športnih poškodbah

Za hitrejše okrevanje po športnih poškodbah je izjemno priporočljiva uporaba Tigrove masti. Slednjo uporabljajo številni vrhunski športniki in rekreativci, saj je popolnoma naravna in brez škodljivih primesi. V primeru, da imate nenadno in močno bolečino, uporabite tigrovo mast in jo s krožnimi gibi nanesite na obolelo mesto. Že v nekaj trenutkih boste začutili prijeten in hladen učinek masti. Bolečina se bo v hipu zmanjšala, oteklina bo upadla, vi pa se boste počutili bolje. Čas za okrevanje se bo znatno zmanjšal, kar pomeni, da boste kmalu spet v polnem pogonu.

Za optimalne rezultate jo uporabljajte vsak drug dan

Uporaba tigrove masti je postala prava nujnost, saj z visoko koncentracijo eteričnih olj in zdravilnih zelišč, mazilo deluje globinsko in poskrbi za hitrejše regeneriranje mišic ter okrevanje. Zaradi hitrega in globinskega delovanja, vam priporočamo uporabo vsak drug dan v tednu. Tako si boste zagotovili najbolj optimalne rezultate. Vaše telo bo imelo dovolj časa za počitek in okrevanje, sestavine pa bodo bolje delovale. V primeru, da želite tigrovo mast uporabljati med dnevom, vam svetujemo uporabo obližev s tigrovo mastjo, katere lahko nalepite na kožo in brez skrbi nosite pod oblačili. Zdravilna učinkovina se ne bo vpila v vaša oblačila, tako, da bo delovala vseh priporočenih 8 ur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *