Treba se bo začeti prej učiti

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Pokvarjen trdi disk. Le zakaj se je moral ravno nam pokvariti, kajne? Na to vprašanje se vsi sprašujemo, kadar se nam pokvari določena stvar. Ali pa, zakaj se je moralo to zgoditi ravno sedaj, ko potrebujem te podatke, in tako naprej. Ja, pride tudi do nevšečnosti takrat, ko to najmanj pričakujemo.

3513742448_9fd888232b_zZato jaz razmišljam v tej smeri, da se je določenega dela potrebno lotiti teden dni prej, če ne že več. Kajti, če vse delamo zadnji dan, ponavadi pride vedno do neprijetnosti, če pa začnemo migati že prej, pa lahko stvari še popravimo do določenega časa.

Kot na primer, če imate na trdem disku shranjene zapiske, in čez dva tedna pišete zelo pomemben test, dajte se spraviti prej pogledati, če imate vse zapiske, če delujejo pravilno, si jih skopirajte, se začnite prej učiti, kajti nikoli se ne ve kaj se zgodi.

Lahko se en dan preprosto zbudite in računalnik preprosto neha delovati, kot se je to zgodilo že meni! Imela sem kar nekaj za opraviti na računalniku, in sem se zjutraj zbudila, pritisnila gumb za vklop, vendar se nikakor ni prižgal. Sprva sem mislila, če sem mogoče še napol v spanju, da nisem prav pritisnila ali kaj podobnega, vendar sem na koncu ugotovila, da je to trenutni konec za moj računalnik. Čez dva tedna sem pa ga komaj dobila nazaj popravljenega, kar pa ni tako majhna doba, biti brez nečesa tako pomembnega! Zato se le spravite prej opravljati določenih zadev! Nikoli se ne ve kaj se lahko zadnji, ali pa predzadnji dan zgodi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *