Zdravje – tablete?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Imate samo dve možnosti dane. Ali izberete zdravje ali pa težave. Kaj boste izbrali? Predvidevam da zdravje, to sem stoodstotna, da bi večina rekla. In na kakšen način pa mislim težave. To mislim pa v tem smislu, da če smo bolani in nas nekaj muči ter gremo prvo k zdravniku in dobimo valda tablete, to bi naredila večina. Tablete pa tako vemo, da imajo ogromno stranskih učinkov pa če hočemo ali ne. Določene tablete imajo takšne stranske učinke, da ti je po njih še huje kot pa pred njimi! To sem dala jaz osebno skozi, ko sem imela težave z želodcem in sem šla k zdravniku, sprva tako niso vedeli kaj je moja težava, potem pa so mi dali neke tablete in sem imela takšne težave in bolečine po njih, da se mi je skoraj že zdelo nesmiselno jih jemat in da bi bilo bolje, da ne bi imela tablet in bi manj bolelo, če bi pač mogla iti skozi kar tako brez nekih zdravil. Ampak ok, sem šla k zdravniku in mi je predpisal druge.

Image result for tablete zdravnik

Po drugih je bilo enako! Sem šla še enkrat in sem dobila še tretje tablete in ekola, spet enako. In potem več nisem hotela jemati teh tablet ne teh ne nobenih nasploh, ker takšne težave kot sem dobila po njih, to je bila katastrofa. Nisem več imela volje do življenja takšna muka mi je bila, ker ne samo da sem se slabo počutila, še bolelo me je vse v želodcu zaradi njih. In potem sem si rekla, da moram poiskati nekaj naravnega in ne grem k zdravniku dokler nekaj ne bo res hudo hudo. In sem poiskala, našla konopljine kapljice in tem kapljicam sem tako hvaležna da bolj ne morem biti!

Image result for konopljine kapljice

Dala bi ves denar kaj ga imam, ker vem da mi bodo pomagale in so mi. Ko sem to začela jemati se je moj želodček konkretno izboljšal, ni bilo vseh tistih težav kaj so prej bile. V celoti se še ni čisto dokončno izboljšalo, ampak v primerjavi s prej je to luksuz! In ne grem več k zdravniku pa naj me koklja brcne, kajti res, pa glede na to kakšne aparature in tehnologijo že imajo dandanes in ti ne morejo ugotoviti kaj ti je, res katastrofa. Tako da sem našla tole naravno zadevico in to bom sedaj skoz jemala, ker čutim takšno razliko, da se mi zdi, da že sanjam! Vredna je svojega denarja, vredna je da to vsak dan uživam, kajti moje zdravje v primerjavi s prej je 1A !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *