Zmaga zame!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Imate podjetje? Ne veste kaj bi kupili svojim sodelavcem oziroma delavcem kot poslovno darilo, ali pa samo darilo za poslovnega partnerja? Mogoče samo darilo za svoje najbližje? Če ne veste pojdite na spletno stran habeco.si in tam boste dobili idejo in pol, kaj idejo, IDEJE!

Rezultat iskanja slik za ideas

Sama imam podjetje in sem razmišljala, da bi svojim najbližjim dala nekaj posebnega, da bodo lahko to tudi drugi videli in sem razmišljala kaj pa če bi dala delati majice z mojim logotipom in kakšen verz zraven na majico, ki ponazarja delo moje firme (saj sama preprosto obožujem dobre verze, nora sem na njih), in sem jim dala delati majice. Moji so bili res veseli, da so dobili to, saj so jim bile majice oblikovno zelo všeč, dizajn, barva, oblika, vse, in tudi meni so bile majice res bomba.

Sicer ok, res je da je majica nekaj preprostega vsakdanjega, vsak lahko ima to in podobno, res je. Ampak vem, da je tisti čas bilo toplo, nosili so se kratki rokavi oziroma majice na ručke in vsi moramo nositi majice oziroma no, ni nujno, ampak ravno nagi po mestu ali na pijačo ne moremo iti in se oblečeš v kakšno takšno majčko. Meni je to všeč in zato sem se odločila za to. Mogoče bom drugič naredila na kulice/pisala svoje ime, ali pa kam drugam to še ne vem. Ne smem razvajat in obdarovati samo sodelavce, delavce in poslovne partnerje. Moram kdaj pa kdaj obdariti tudi svojo družino! Pa še reklamo mi delajo (malce za hec malce zares)!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *