Adijo vozniška!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Odvzem vozniškega dovoljenja ni nobenemu v prid, kvečjemu v slabost! Kaj bomo brez vozniškega dovoljenja, tisti, ki nujno potrebujemo avtomobil, da pridemo do službe, po otroke v šolo ali vrtec mogoče, trgovino in tako naprej? Danes, ko so zakoni vse bolj zaostreni se ni fajn igrati z ognjem in kršiti prometna pravila, ker nas možje in dame v modrem lahko kaj hitro ustavijo in že nam sledijo sankcije, ki so neprijetne samo za nas, tistim v modrem pa je tako popolnoma vseeno.

Ampak še vedno ni prepozno, če nam vzamejo vozniško dovoljenje sem enkrat prebrala na spletu. Baje, da se še vedno lahko vloži neka zahteva za vrnitev le –tega dovoljenja. Kako pa napisati to zahtevo, kaj naj vsebuje in vse potrebne sestavine, s tem pa se je najbolje posvetovati z nekom, ki to resnično obvlada. Kajti vozniško dovoljenje nas ne stane male denarje ampak kar velike denarje!

No, vsaj za današnji čas je tisoč in več evrov veliko za vozniški izpit, ni res? No vsaj za mene in nekatere moje prijatelje je to res veliko kajti ne zaslužimo na mesec po tisoče evrov kot nekateri, da bi si lahko privoščili odvzem vozniškega dovoljenja in spet ponovno delanje izpita. Zelo je potrebno paziti na cestah, ker so res zelo strogi. Bolje voziti počasi, zamuditi v službo ali pa kam drugam kot pa biti brez izpita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *