Baterijska metla

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Dnevi čiščenja so najtežji dnevi! Vso to čiščenje tal te najbolj utrudi, druga še gre nekako, ko se pospravlja stanovanje, hišo. Sploh, ko se moraš prepogibati, da prideš na primer pod posteljo, ali pa pod kavč, da se pomete tudi tam tisti prah, ko z navadno metlo tako težko kaj pospraviš in še ves prah leti naokoli, in tako naprej.

Baterijska metla Magic Sweeper - Jatoos

Ampak, ker sem sama veliko preveč lena, sem šla malo brskati po spletu enkrat, kaj si bi kupila, da ne bi potrebovala se prepogibati, da bi pometla ves prah brez, da mi ne bi vse letelo naokoli. In sem brskala in brskala in se mi je pred očmi prikazala baterijska metla. Videla sem jo in rekla, wow, to pa izgleda zelo zanimivo, pa to res deluje? In kaj naj, sem si rekla, bom probala kupiti in, da vidim, če bo to res kaj funkcioniralo. No in to baterijsko metlo sem si tudi naročila in sem jo že preizkusila. Sprva sem mislila, da je to malo zlagano, ampak sem se zmotila!

Swivel Sweeper Max

 

Sedaj lepo prižgem to metlo in hodim počasi po stanovanju, ter ves prah zadrži v sebi, nič več ne leta prah naokoli, ker se vse, res vse shrani v tej metli. Ampak, če imate res veliko prahu morate to metlo tudi veliko večkrat izprazniti, da vam bo kasneje še pobiralo prah, kajti ko je polna ne pobira več tako lepo praha. Ampak sem si rekla, da je bila res vredna svojega denarja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *