Izdelava spletnih strani

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Si želiš novo spletno stran, pa ne veš h komu bi šel, da bo stran res takšna kot si ti želiš? No, če imaš možnost se preden se odločiš dotično za enega malce pozanimaj, malce pri kakšnih znancih, ki so to že dali skozi in morda tudi vedo koga dobrega. Jaz osebno, moje podjetje se ukvarjamo s spletno prodajo, prodajamo namreč oblačila, dotično ženska oblačila, ker saj veste, sama sem ženska, obožujem oblačila in če delaš nekaj kar ti je res všeč ti ni muka delati, se vsako jutro vstati in to zgodaj vstati ne ob kakšnih 10h, ker ko delaš nekaj s srcem to res rad opravljaš vsak dan, ne samo med tednom in delavnikom, še če je treba med vikendom.

No, in ker je naša spletna stran bila že kar stara in potrebna res prenove smo si izbrali enega ponudnika i ta nam je bil res zelo všeč, ker končni izdelek je bil bombastičen! Tukaj je izdelava spletnih strani cenik in si lahko pogledaš koliko te bi stalo, če pač kaj potrebuješ. Meni osebno je bilo pri njih res zelo všeč, ker smo imeli lepo skupaj sestanek, povedala sem jim točno kaj želim na strani, kakšne funkcije, kako si želim, da bi se kaj prikazalo, skrilo, in še in še. Dala sem jim tudi spletne strani že obstoječe od drugih spletnih trgovin, kaj mi je všeč, da vedo približno kakšen okus imam in kaj je moj željen končni cilj in so se nato podali na delo.

S spletno trgovino sem res izjemno zadovoljna, bolj ne morem biti, ker je točno to kar sem želela. Sicer je še boljša kot sem imela zarisano v glavi, ampak to je še toliko boljše! In ja, ni vsak za izdelavo strani to morem priznati, moreš biti človek za to, da zadovoljiš človeka, da mu daš na pladnju točno to kar si želi, moreš znati pogledati v njihovo dušo, se poistovetiti z njimi in to je to. Tako da res, ko bom potrebovala ponovno prenovo, ko bo spet čas za kakšno novost na moji strani so definitivno oni tisti katerim bom prepustila mojo spletno stran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *