Kaj storiš, ko vidiš na drugem človeku nekaj kar ti je všeč?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Se vam kdaj zgodi, da hodite po cesti in vidite na določeni osebi nekaj kar vam je resnično padlo v oko? Meni se so abnormalno velikokrat zgodi, vidim kakšno uro, veričico, uhane, top kos oblačila, dobre čevlje, da o torbicah niti ne govorim, vidim kako lepe lase ima katera in si mislim, pa kam za vraga hodi k frizerju ali ima naravno tako lepe lase, ker moji so katastrofa, tanki so, takoj se zlomijo in eh, škoda besed. Prav želim si imeti bolj močne lase, ampak to pač ne moreš imeti, če se nisi rodil z dobrimi geni bi rekla temu. No zadnjič sem šla mimo enega privlačnega moškega, že sam po sebi je bil simpatičen, potem pa sem še videla tako dobro uro, sem si mislila ta moška ura od tukaj od tega lepotca je pa res wow, takšno bi želela tudi za mojega partnerja, ampak me je bilo ga sram vprašati, kaj mu naj rečem, čuj zanima me samo kje si kupil to uro.

No, saj ni neko takšno vprašanje, ampak vseeno mi je tako glupo vprašati enega neznanca, niti ne vem kako bi pristopila do njega in to sploh vprašala. Moram priznati, da kar pogosto, ko vidim pri kom kaj kar mi je všeč dobim potem tudi idejo kaj kupiti komu, s tem moškim sem dobila idejo da sem nato mojemu kupila uro za rojstni dan. Enkrat sem pri eni ženski videla ene dobre sončne očale in valda pač jaz kot jaz nisem je tega vprašala, ker me je strah in sram in sem šla v spletni brskalnik in brskala dokler nisem našla podobnih. Lahko pa da so enake, kdo bi vedel, ker katera firma je nisem videla, jaz sem se fokusirala na model.

Potem sem pri drugi ženski videla perfektno torbico in na torbici sem videla znak od firme in potem sem celoten splet preiskala to firmo vse torbice od njih, da sem jo nato našla in itak kupila, ker ko meni nekaj pade v oči to moram kupiti, če nimam trenutno denarja pa si ga privarčujem, ampak ja vse dobim kaj si zaželim, ker tudi delam zato da si nekaj privoščim. V življenju si moramo privoščiti stvari, ne smemo samo živeti iz dneva v dan ampak ga UŽIVATI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *