Kako vsaj za dve uri na dan pozabiti na vsakdanje tegobe …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hej, ti, ja ti! Hočeš morda spremembo v vašem življenju, hočeš nekaj narediti zase in svoje telo pa nimaš ne motivacije, ne cilja, še najmanj pa energije to doseči? No Matevž Krajnc je potem zate prava izbira, kajti če je tvoja sanjska želja imeti popolno telo, ti bo on pomagal priti do te želje. Pot morda ne bo ravno najlažja, to se kar pripravi da ne bo, ampak kdaj pa je bila še kakšna želja lahko uresničljiva? Še nikoli! Vedno znova in znova se moramo boriti za naše želje, nič nam ne pride na pladnju.

Prav tako, danes je življenje polno stresa, kamorkoli se obrneš je stres in brezvoljnost. In kako to vpliva na naše zdravje? Slabo! Zelo slabo! Ves ta negativizem, slaba volja, stresne situacije, žalost, brezvoljnost, slaba energija, vse to se kaže nato v našem počutju, zdravju. In ravno zaradi tega, ker je naš tempo življenja tako natrpan je potrebno, da si vzamemo vsaj uro ali dve na dan da izstopimo iz vsakdanjega tempa in zadihamo, pojdimo v naravo, pojdimo se pregibat!

Meni osebno zelo, zelo paše GRIT, to so skupinske vaje, ki trajajo pol urce, visoko intenzivnostna vadba pri kateri si dobesedno ubit! Tako si utrujen, da komaj dihaš, in meni je to tako super, ker se enkratno pregibam, zašvicana sem tako, da kar teče z mene, ponoči pa spim kot top, in vsaj tiste pol ure pozabim na vse kaj se mi negativnega dogaja. Meni recimo paše kaj takšnega, vi pa si najdite nekaj kar bo vam odgovarjalo, in če veste da sami ne boste zmogli, še vedno obstajajo osebna trenerstva, ki so res vrhunska izbira, kajti trener te bo res dobro zdelal, ponoči pa boste spali kot mucki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *