Mini kompliment ti lahko zelo polepša dan!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

HEJ! Kera huda ura! A se ti je že kdaj zgodilo, da ti je kdo rekel kaj takšnega? Meni se je in veš kaj, moram priznati, da ko od nekega tujca dobiš nek kompliment, da imaš na sebi nekaj lepega in da jim je to všeč, te prav ogreje pri srcu. Počutiš se posebno, všeč si si še bolj, ker čutiš pri sebi, da imaš nek smisel za modo, da znaš obleči svoje telo, da nisi kar tako, ampak da dejansko ZNAŠ!

Nič kaj posebnega ni, res ne, ampak zase pa se počutiš, da si poseben. Morda se to moškim ne zdi omembe vredno, ampak ženske pa rade slišimo pohvale od ljudi, bodisi znancev kot neznancev. Dame damo veliko na lepoto in modo, kot tudi rade slišimo, joj kako lep make-up pa imaš danes, ali pa kakšna dobra jaknica, kje si jo kupila. To je res vrhunsko, ko imaš na sebi nekaj kar je drugim všeč in si tudi želijo to pa ne vedo kje to dobiti in TI jim poveš kje si to kupil. Enako je bilo za tole urco, ko so mi rekli, da je dobra in kje sem jo kupila.

Všeč mi je bilo, ker sem lahko povedala trgovino, kje na spletu sem jo našla, da sem našla ogromno ponudbe in da se nikakor nisem mogla odločiti md parimi urami katero bi imela in prav padeš v debato. Ljudje pa smo bitja, ki smo radi v družbi, radi se pogovarjamo, radi govorimo, všeč nam je ko se nam kaj dogaja. In zato se vsak dan znova rada urejam, ker mini komplimenti ti dajo še večji zagon, da skrbiš zase in si sexy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *