Napredne termovke za hladne in vroče napitke

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Zadnja leta je mogoče opaziti številne inovacije na področju steklenih flašk. Moderni izolacijski materiali nam omogočajo, da termovke lahko zadržijo pijačo hladno ali toplo skozi cel dan. Obenem pa so izredno higienične in ne onesnažijo vode oziroma drugega napitka, ki se v njih nahaja. Posebna oblika termovk preprečuje, da bi se mrzla ali topla energije razširila do zunanjega ohišja in nam povzročala neprijetnosti med pitjem. Zaradi svoje nizke teže, pa jih lahko s seboj odnesemo v službo, na teren ali pa jih uporabljamo doma.

Moderne termovke ne vsebujejo nevarnih kemikalij

Velika težava večine plastenk je njihova lastnost, da sčasoma spuščajo nevarne kemikalije v vodo, sok ali drugo vsebovano tekočino. To je tudi razlog, da niso primerne za dolgotrajno uporabo. Ko pa govorimo o termovkah, pa temu ni tako. Narejene so iz človeku in naravi prijaznih materialov, ki se ne topijo.

Termovka
Termovke nam nudijo svežo pijačo na vsakem koraku

Obenem pa ne vsebujejo nevarnih kemikalij, ko so izpostavljene vročini. Plastenke za enkratno uporabo pogosto vsebujejo kemikalije, ki motijo delovanje endokrinega sistema. Omenjen sistem sestavljajo številni biološki procesi v telesu, ki tudi vključujejo hormone za pravilno delovanje in razvoj vseh organov.

Znebimo se simptomov dehidracije

Glavni namen modernih termovk je ta, da nam nudijo svežo pijačo na vsakem koraku. Veliko ljudi se ne zaveda, da dnevno ne zaužijejo dovolj tekočine. Najbolj prepoznavni simptomi dehidracije so sledeči:

  • Mišični krči
  • Suha koža
  • Vrtoglavice
  • Glavoboli
  • Spreminjajoče počutje
  • Utrujenost

Pomembno je, da imamo doma in v službi ter drugih okoljih vedno na voljo vodo, čaj, sok ali drug napitek. Tako se lahko osvežimo kadarkoli nam to paše. Naše telo bo delovalo bolje in bolj učinkovito uravnavalo vse biološke procese. Posledice tega bodo boljše razpoloženje, bolj jasno razmišljanje in višji nivo energije.

Z nakupom termovke rešujemo zemljo

Dandanes so procesi izdelave plastičnih flašk za enkratno uporabo močno napredovali. Kljub temu pa je potrebno za izdelavo eno flaše približno 16 litrov ali več vode. S tem se ustvarja velika izguba sveže vode in posledično tudi porablja naravna sredstva našega planeta. Če pa uporabljamo termovko, pa bomo razbremenili planet te obremenitve. Za termovko je potrebno zelo malo energije, vode in materialov, da se jo izdela. S pravilno uporabo pa zdrži tudi leta uporabe. 

Termovka Easy Lock

Obenem pa nam bo termovka tudi varovala zdravje, saj se v njej ne nahajajo nevarne kemikalije in druge nevarnosti. Zaradi posebne izdelave se v njej tudi težje nabirajo bakterije in usedline, kar nam močno olajša njeno vzdrževanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *