Reševanje podatkov?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

V kratkem sedaj sem bila na obisku pri prijatelju. Ko sem prišla k njemu sem opazila kako besen je bil in mi je skoraj da bilo malo žal, da sem ga obiskala v napačnem trenutku. Vprašala sem ga, kaj pa je narobe, in mi je odgovoril, da se mu je zunanji trdi disk uničil, da nima več podatkov, ki jih potrebuje. Saj ga popolnoma razumem, da je bil takšne slabe volje, tudi jaz bi bila če bi se to meni zgodilo, vendar hvala bogu se mi do sedaj to še ni zgodilo, moram potrkati na les, in upam, da se mi ne bo to kdaj dogodilo.

12-guides-that-will-make-sure-you-never-lose-another-song-file-photo-or-app

Rekel je, da nujno potrebuje neke dokumente, ki pa jih ima shranjene samo na tem zunanjem disku. In saj po navadi je vedno, res vedno tako, da ko nekaj nujno potrebuješ, ravno takrat se ti vse skupaj zruši, zgodi nekaj na kar nikoli niti pomislil ne bi. Rekel je, da bo potrebno reševanje podatkov, vendar bo to spet trajalo kar nekaj časa. Ima namreč prijatelja, ki obvlada to reševanje podatkov v nulo.

Ampak, ker ta prijatelj takrat tisti dan ni imel časa, ga niti ni bilo doma je moral čakati nekaj dni, da je prišel do tistega kar je nujno potreboval. Rekel je, da si bo tiste res nujne stvari odslej shranjeval na vsaj dva ali pa tri različne strani, da če se še kdaj zgodi ta neljuba zadeva. Tisti dan sem ga peljala potem na eno pijačo in tortico, da se je malce pomiril in se mu je videlo, da mi je bil zelo hvaležen, da ga nisem pustila jeznega v tistem dnevu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *