Snežne verige

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Počasi se bo začela z veliko hitrostjo približevali zima in na vaših gumah na avtomobilih bodo zelo priporočljive snežne verige. Sploh, če bo letos zima kruta, kot je že celo letošnje leto čudno bodo še kako zelo priporočljive. Letos je bilo na začetku leta kar nekaj snega, skoraj preveč, potem tista neznosna poledica, to je zelo slabo, potem od poletja nismo popolnoma nič imeli, ker je tako venomer bil nek dež, tako je kot da bi živeli v neki državi, kjer je venomer samo dež, če je do sedaj bilo leto že tako ubijajoče kako bo šele pozimi?

www.futuretire.com

Kaj mislite, da bo zima še bolj kruta od vsega tega leta, kako bo narava naredila? Najbolje je, da se čim prej vse pripravi, kupite kar mislite, da je res potrebno in da smo že vnaprej dobro pripravljeni tako sami zase kot za naš avtomobil, ki nas popelje od točke a do točke b! Mi sami potrebujemo neke dobre škornje, ko je zima, zakaj torej bi mučili avtomobil v kakšnih res velikih snežniih metežih kar za letošnje leto ne bi bilo nič nenavadnega?

Can All-Season Tires Really Handle the Snow? - Winter Tires vs ...

 

Tudi vaš avtomobil potrebuje nekakšne svoje copatke bi lahko rekli. Snežne verige pa tako ali tako veljajo še kako dolgo, se ne uničijo kar tako, da bi morali sedaj kupovati vsako sezono nove verige, to ni tako kot človeški čevlji, ki se dokaj hitro uničijo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *