Ste pripravljeni na avanturo z zbirko Swarovski optik?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Kot eden vodilnih svetovnih proizvajalcev optike na dolge razdalje, Swarovski optik zdaj ponuja bolj raznoliko opremo za nepozabna doživetja na prostem: do zadnje podrobnosti so jo dodelali, skladno z domišljijo, strokovnjaki tirolske družine s funkcionalno in privlačno obliko, izdelano kot čim bolj trajnostno, robustno, trpežno in lepo.

Ljudem odpreti oči za lepoto narave in jih navdihniti k ljubezni in skrbi za okolje – se zavzema in dela Swarovski optik. Vsaka kolekcija odraža to globoko prepričanje, saj ljubiteljem narave ponuja najboljšo možno opremo za nepozabna doživetja na prostem. Predmeti tako odlično dopolnjujejo široko paleto tirolskih strokovnjakov optičnih naprav za dolgi rok.

Ljudem odpreti oči za lepoto narave in jih navdihniti k ljubezni in skrbi za okolje – se zavzema in dela Swarovski optik.

Nahrbtnik BP 30: Vse je pripravljeno za zunanjo uporabo

Dragocena oprema se želi varno in udobno prevažati. Ta nahrbtnik je idealne velikosti za enodnevne izlete in ga je mogoče optimalno naložiti. Na zunanji strani je prostor za stativ. Daljnogled lahko priročno pritrdite na nosilec, ki je vgrajen v ta namen. Zagotovljeno udobno in hitro upravljanje. Notranjost ponuja jasnost in prilagodljivost. Gre za edinstven kos opreme, pri čemer ima vedno v mislih posebne zahteve opazovalcev narave. Nahrbtnik je narejen iz 100-odstotno recikliranega PET in brez PFC. Deuter proizvaja v skladu s standardom bluesign®, najstrožjim okoljskim standardom za tekstilne izdelke na svetu.

ML merino podloga: popoln oprijem

Med uporabo optičnih naprav z dolgim ​​dosegom naj bodo vaše roke tople, zahvaljujoč finim rokavicam iz merino podloge ML. Zaradi svoje nedrseče površine lahko preprosto nastavite ostrenje kolesca daljnogleda ali opazovalnika in celo upravljate pametni telefon. Te tople in trpežne rokavice, narejene iz najboljše volne merino, so še posebej primerne za občutljivo kožo in so na voljo v štirih velikostih.

GP rokavice pro

Končno dolge ure opazovanja na prostem v slabih vremenskih razmerah niso več problem. Rokavice GP pro so opremljene z membrano Sympatex, ki diha in odbija vodo in veter. Tako kot druga koža se vnaprej oblikovani prsti ovijejo okoli vaših rok. Usnjene ojačitve jih naredijo izjemno robustne in celo združljive z zaslonom na dotik.

Poleg tega so kot del linije GEAR trenutno na voljo merino kapice, pokrovčki, izolirana steklenica za pitje in večnamenska cev. Ponudba je vedno bolj pestra.

Najvišja kakovost s poudarkom na trajnosti. Trajnost in dolga življenjska doba sta za podjetje Swarovski optik bistvenega pomena pri vseh njegovih izdelkih-od optičnih naprav dolge življenjske dobe, preko dodatkov in do orodja: okolju prijazna proizvodnja je v središču filozofije podjetja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *