Zavod? Borza? Druge izbire ni!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

V naši družini na primer je šlo veliko naših na zavod za zaposlovanje, saj so ostali brez služb. Delati pa morajo, da lahko preživijo svoje družine. Včasih jih vidim, kako so žalostni, ker jim ne gre vse tako kot bi moglo biti. Računi venomer prihajajo v nabiralnik, hrane je vedno manj v hladilniku a denarja pa vedno zmanjkuje, službe pa ni.

Saj, da danes dobiš službo moraš biti prav srečen, glede na to, da smo doma v Sloveniji. Naša življenje so namenjena temu, da lahko uživamo življenje. Gremo na počitnice, se gremo kopati v razne terme, da hodimo v hribe, obiskujemo muzeje, obiskujemo vseh vrst držav in mest, spoznavamo njihove šege in običaje, in še marsikaj bi se našlo.

To je zame osebno cilj v življenju, da preizkusiš in vidiš vse kar ti je dano, kar obstaja v svetu. Nismo na svetu zato, da se bomo mučili iz dneva v dan, iskali vsak dan kruh za pod zob, trudimo se zato, da bomo uživali! Ne rabijo uživati samo tisti, ki so nekega višjega sloja, tudi tisti, ki imajo manj denarja si zaslužijo počitnice in vse, in trudite se, da bo iz manj denarja nastalo več denarja! Samo nikar ne obupajte, ko dobite na dom nov račun za plačati. Sprejmite ga z veseljem, čeprav ni dobra novica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *