IŠČETE REŠITV ZA SUHO KOŽO ROK?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

So tudi vaše roke suhe in občutljive? Predvsem v mrzlih mesecih se koža zaradi nizkih temperatur in suhega zraka še dodatno izsuši. Z redno uporabo kreme za roke, lahko svojo kožo zaščitite pred zunanjimi dejavniki in ji povrnete mehkobo.

KAJ MORA VSEBOVATI KREMA ZA ROKE?

Pozor, niso vse kreme za roke prijazne vaši koži. Tiste z močnim vonjem in težko teksturo, povzročajo več škode kakor koristi, saj ne vsebujejo hranilnih sestavin in vitaminov, ki so nujno potrebni za obnovo in zaščito kože. Tako kot vsi kozmetični izdelki, mora biti tudi krema za roke dermatološko potrjena. Vsebovati mora sestavine, ki kožo ščitijo in pomirjajo, ob enem pa koži nudijo mehkobo in nežnost. Krema AQUA je hitro vpojna in vlažilna, ne pušča mastnih sledi ter vsebuje vitamine, ki pomagajo pri hidraciji, pomirjanju in samozdravljenju. Negovalna krema Lux-Factor AQUA vas bo navdušila tudi s prijetnim vonjem mandarin in lahko teksturo. To zimo se enkrat za vselej poslovite od suhih in občutljivih rok.

SO TUDI NA VAŠIH ROKAH VIDNI ZNAKI STARANJA IN PRIDNEGA DELA?

Lux-Factor hranilna krema za roke ROYAL, bo vašim rokam vrnila mladost, nahranila kožo in preprečila sušenje. Vsebuje mandljevo in kakavovo maslo, ki spodbujata obnovo povrhnjice in koži ne dovolita, da se izsuši. Hranilna krema za roke ROYAL vsebuje tudi mandljevo in arašidovo olje, ki koži dajeta mehkobo in zaščito, tudi v mrzlih dneh.

 

Edinstvena krema vsebuje tudi HIALURONSKO KISLINO, ki je nepogrešljiva sestavina pri vseh anti-aging izdelkih, saj pomaga pri staranju kože in zapolni linije, ki vašim rokam dajejo utrujen videz. Krema je nežno odišavljena in ima lahko teksturo.

 

PREVIDNO PRI IZBIRI KREME ZA ROKE

Vsaka ženska ima v torbici ogromno kozmetičnih izdelkov, pri večini pa ne manjka krema za roke, ki jo uporabimo večkrat na dan. Vendar pozor, niso vse kreme za roke prijazne vaši koži. Tiste z močnim vonjem in težko teksturo, povzročajo več škode kakor koristi, saj ne vsebujejo hranilnih sestavin in vitaminov, ki so nujno potrebni za obnovo in zaščito kože. Pri izbiri kreme za roke bodite pozorni tudi, da je dermatološko potrjena in ne povzroča alergijskih reakcij. Z redno uporabo kreme za roke Lux-Factor AQUA in ROYAL boste vašim rokam vrnili mladostni in spočit videz že po 2 tednih uporabe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *