Kaj naj danes oblečem?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Pravilo še vedno velja, obleči si to, kar je tebi všeč, v čem se najbolje počutiš. Ne jemati pretesna oblačila ali takšne barve, ki vam ni všeč in se nato počutite nelagodno v njih.

Tako svetujejo pri ModniKlik.si, ki prodajajo ženska oblačila, da je trenutno “zunaj” veliko različnih trendov in lahko najdemo tistega, kateri je nam všeč, ljudje pa nas ne bodo gledali čudno.

Lahko se oblečemo čisto casual, zaplejivo, v kakšno kratko ali dolgo oblekico, poletno ali pa party oblekico. Bolj na “hippy” način ali pa čisto rokersko – črno.

Tudi najrazličnejše in vpadljive barve so trenutno IN, kot so roza, zelena in svetlo modra. Zato je priporočljivo kombinirati barve med seboj, recimo bela oblekica ali majčka in bela ura ter torbica. Če imamo rdečo majčko, se zraven zelo lepo poda rdeča torbica, ročna ura in balerinke ali teniske.

Ne rabite pa se braniti kakšnega starega kosa oblačila, ki ga je vaša mama nosila v mladosti in še vedno izgleda kot nov. Namreč vrača se bolj retro stil in pravilo je, bolj je unikatno boljše je – če želite izstopati seveda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *