Kupi ji pravo darilo

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ne veš kako bi razveselil svojo drago? Iščeš nekaj posebnega, ampak nikakor ne veš kaj bi to pravzaprav lahko bilo? No naj ti podam eno dobro rešitev in to je vibrator.

In ne, niste narobe prebrali, vem da marsikomu od vas ni všeč vibrator, saj se vam potem zdi, da vas bo vaša draga zanemarjala in ne boste več na prvem mestu, ampak nič se bat, to je le darilo zanjo, da jo malce pocrkljate. Vaša dama mora imeti nekaj samo zase, da se sprosti, ko vas ni doma in še to, ko boste vi prišli domov bo draga še bolj zavzeta za vas, saj ve, da vibrator ni tisto pravo, da je vaše orožje mnogo boljše, kot pa tista igračka, tako da nič bat!

Rezultat iskanja slik za present for wife

In nikakor ne smete biti ljubosumni na to stvar, kajti to pač je – stvar, to ni nič posebnega, ni kakšen drug moški, je samo igračka. Bolj bi vas moralo skrbeti, če bi bil v igri še kakšen moški, tako da za to sploh ni strahu.

Če pa slučajno že ima doma kakšnega pa jo lahko presenetite s kakšnim drugim modelom, saj modelov je malo morje in zelo bo vesela nekega novejšega, mogoče je še bolj moderen, bolj »in« in vam bo še bolj hvaležna, da ji zaupate in podarite nekaj posebnega. Preizkusite to darilo in boste videli, če ste zadeli v terno. J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *