Ljudje smo si različni

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Kaj so zate pravzaprav modne moške denarnice? Kaj bi rekel oz. rekla, da je modno? Kajti poznamo od modnih denarnic, do preprostih, elegantnih, takšnih hipijevskih ali kako bi to rekla, pa še bi se našla kakšna beseda za vrsto denarnice. Moj dragi ima najraje elegantne, tanke, majhne denarnice. Tako ali tako nima preveč kartic, bankovce si da v denarnico,  kovance pa po večini kar v zadnji žep hlač, tako da zanj je bitno samo to, da je prostor za kartice in pa bankovce, prostora za kovance ne potrebuje.

Določeni moški pa če nima denarnica prostora za kovance so že živčni, ja to pa ni denarnica kot je treba. Pač saj veste, vsakemu svoje, saj vsem nam ne morejo biti enake stvari všeč. To je enako kot če bi vsem bili všeč enaki moški ali pa enake ženske, to ni to, ker potem bi samo enainisti bili oblegani drugi pa kaj, se lahko smilijo sami sebi? Ali pa avti, kako bi bilo če bi vsem bili všeč samo Mercedesi a druge znamke avtomobilov pa kaj?

Lahko jih potemtakem kar prenehajo delati, zato pa je super, da smo si ljudje različni, ampak največji problem pri ljudeh je ta, da če njih nekaj je všeč, drugim pa ne, avtomatsko to smatrajo, da ni normalno, to je čudno, da ti to ni všeč in takoj imajo neke predsodke o človeku, a čisto popolnoma je prav, da imajo drugačno mnenje, samo kaj hočemo, določenim ne moreš dopovedati, da vsaka persona MORE imeti svoje vrednote, svoje norme, more jim biti všeč to kar jim pač je, in to je to. Ko se bodo ljudje tega začeli zavedati, da ne moreš siliti ljudi da jim bo nekaj všeč kar je tebi, tako dolgo bo vedno prišlo do nekih trenj. Ampak pomembno je, če najdemo koga takšnega, ki nam pametuje, da samo preslišimo njihove žaljivke in stvari, ki nam jih govori, ker dokler sam ne bo ugotovil, da ima narobe razmišljanje tako dolgo bomo obstali na isti točki in nobeno govoričenje oz. protigovor ne bo imelo smisla. Osredotočite se le naše in na to kar je VAM všeč!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *