Miele: Robotski sesalnik

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Roboti imajo velik vpliv na naša življenja. Ustvarjeni so bili z razlogom, da nam olajšajo vsakodnevne tegobe. Eden najboljših izumov je nedvomno robotski sesalnik, natančneje Mielejev robotski sesalnik. Predstavljamo vam učinkovit sistem sesanja za vse vrste tal.

Pametni sesalni sistem ima štiri posebne značilnosti opreme, s katerimi zagotavlja prvovrstno učinkovitost čiščenja:

  1. Robotski sesalnik vsebuje stranski ščetki z možnostjo obračanja. Ti za šalo potisneta grobo umazanijo pod aparat.
  2. Robustni valj krtače umazanijo zanesljivo zajame ter jo ponese v sprednjo sesalno odprtino.
  3. Naloga zadnje sesalne odprtine je ta, da poskrbi za natančno pobiranje fine umazanije.
  4. Močan ventilator umazanijo napoti v posodo za prah.

Za še boljšo učinkovitost čiščenja vam predstavljamo kotno krtačo. S svojima navzven obrnjenima, 20-krakima stranskima ročicama, sesalnik Scout RX3 seže tudi na še tako težavna mesta. 20 šopov ščetk očisti vsa robna območja, za piko na i pa odstrani tudi nadležne kosme prahu iz vseh kotov. Če se zgodi, da robotski sesalnik naleti na oviro, se ročici zavarujeta pred poškodbo tako, da se preprosto umakneta nazaj. Kaj ko bi tudi mi znali skriti naše prste pred ostrimi robovi, kajne?

Aplikacija Miele Scout je namenjena prilagojenemu in enostavnemu čiščenju. Kako deluje? Recimo, da želite posesati zgolj določeno območje stanovanja, kot je na primer dnevna soba. V aplikaciji preprosto to območje označite kot prednostno. Če imate v prostoru preprogo in je ne želite posesati, pač blokirate označen predel in vaš Scout RX3 se ji bo med programom čiščenja izognil. Tehnologija pa taka.

Robotski sesalnik omogoča pogled v najboljši kakovosti. Vsebuje kameri, ki se nahajata na sprednji strani in omogočata, da preverite, če sesalnik opravlja svoje delo tudi, kadar ste od doma. To pomeni, da aktivnost čiščenja lahko opazujete iz perspektive aparata. In to v realnem času. Tako boste vedno na tekočem, kje se vrtijo ščetine vašega robota. To pa še ni vse. Sesalnik lahko s pomočjo puščic tudi usmerjate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *