Mobilne hišice v prelepih krajih

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hrvaška obala zaradi svoje lepote privlači turiste iz številnih dežel. Slovence pa že od nekdaj. Bližina omogoča kratkotrajne in pogoste izlete. Zato so imeli Slovenci veliko priložnosti raziskati vse kotičke in se prepričati o privlačnosti hrvaškega morja. Turkizne barve, lepe in urejene plaže ter borovci so del sanjskega dopusta. Nastanitve so mogoče v hotelih, apartmajih ali kampih. Slednji so po navadi nastanjeni čim bliže obali. V njih se po navadi nahajajo najbolj sproščeni. Ti bivajo v šotorih ali lastnih prikolicah. Šotor pa ni za vsakega in tudi deljenje ene kopalnice ne, naj bo še tako čista. Takšnim, ki želijo izkusiti naravo in razkošje hkrati, 1nadan ponuja mobilne hišice.

Image result for mobilne hiške morje

Mobilne hišice na otoškem paradižu

Nikar se ne bojte, da vas bo takšen luksuz stal premoženja. Na portalu 1nadan so na voljo le najbolj ugodne mobilne hišice. Ugodna cena pa ni ponujena na račun kakovosti. Vse mobilne hišice so na prelepi lokaciji, ki ni daleč od morja. Locirane so tudi na prečudovitih Brionih. To otočje je sestavljeno iz štirinajstih otokov. Velja za dokaz, da raj resnično obstaja na Zemlji. Na dveh največjih otokih lahko mobilne hišice ponudijo udobje, zavetje in prostor za počitek in druženje. Za aktivne urice in pestrost pa bodo poskrbele prekrasne plaže, kulturne prireditve in kavarne. Sprehajali se boste lahko po poteh slavnih pisateljev in plemičev ter poslovnežev.

Mobilne hišice ob središču dogajanja

Morda pa so najbolj znani po tem, da je za obnovo poskrbel Tito in tja vabil slavne osebe. Navdušeni zgodovinarji in rodoljubi se bodo nastanili v mobilne hišice in uživali na kraju, kjer je bilo odločeno o samostojnosti Slovenije. Na spletni strani si lahko ogledajo kakovostne fotografije tisti, ki jih še niso obiskali. V mobilne hišice se lahko naseli do šest ljudi. Prav vsem bo udobno. Bližina turkiznega morja je zagotovljena. Blizu mobilne hišice so tudi trgovine, kioski s sadjem in zelenjavo, menjalnice in vse potrebno. Ne bo vam treba hoditi daleč po nujne reči. Tudi oprema in postavitev sta načrtovani z mislijo na največje udobje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *