Otroške nalepke za na steno

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Otroške nalepke dajo otroški sobi nek dodaten pridih svežine, novega rojstva in nasploh je celotna soba bolj vesela. Od mojega fanta sestrična je rodila punčko in seveda je še preden je rodila, uredila njeno sobico. V sobo je dala otroške nalepke, te ko so sedaj tako v modi otroški risani junaki in res, ko vstopiš v sobo točno veš, da je to otroška soba in od nobenega drugega.

kids wall decoration - Modern - Kids Decor - other metro - by nouwall kids wall decoration - Modern - Kids Decor - other metro - by nouwall kids wall decoration - Modern - Nursery Decor - other metro - by ...

Soba je tako že nasploh v roza barvi, ker je pač punčka, potem pa še te nalepke in je res narejena v nulo. Vprašala sem jo tudi od kot ji ideja, da bo dala v sobico nalepke in je rekla, da je to idejo dobila iz filmov, nato pa šla samo po spletu iskati kdo prodaja takšne nalepke, da jih kupi ter uredi sobo po svojih željah. Našla je prodajalca le teh nalepk ter jih naročila. Zanimalo pa me je tudi, če prodaja kakšne nalepke tudi za bolj odrasle ali ima samo otroške nalepke, in je rekla, da ima za vse starosti ljudi nalepke, od verzov do raznih slik, res vse kar ti pade na pamet skoraj da. In ko sem videla to otroško sobo sem tudi jaz dobila idejo, da bi svojo sobo malce preuredila in, da bi si mogoče nad posteljo dala neko lepo nalepko, da bi bila soba bolj živa, da bi bila kot neko ljubezensko gnezdece. Moram samo še pobrskati kje je kaj lepega in vem, da bo moja soba tudi malce drugačna. Hvala fantovi sestrični za to idejo, ker brez nje jaz se tega res ne bi spomnila nikoli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *