POMIVALNI STROJI NA POZIV NISO VEČ ZNANSTVENA FANTASTIKA

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Kvaliteta dela pomivalnih strojev ni več vprašljiva. Vsi namreč opravijo svoje delo z nizko porabo električne energije in vode. Večina hkrati tudi dezinficira posodo in omogoči večjo higieno. Danes ob nakupu pomivalnega stroja gledamo druge detajle.

Pomivalni stroji omogočajo programe in način dela, ki še dodatno celotnemu gospodinjstvu olajšajo življenje v stilu, ki nam ga je včasih ponujal le Hollywood in njihova ponudba znanstvene fantastike.

Različni ponudniki razvijajo novo opremo in dodatke, ki so še kako dobrodošli v današnjem svetu, in si po začetni uporabi ne predstavljamo več življenja brez njih. Pa začnimo na začetku. Ob nalaganju posode v pomivalni stroj je pomembna dobra osvetlitev, razporeditev košar in način odpiranja ter zapiranja stroja. Izredne izboljšave od začetka pomivalnih strojev najdemo pri prav vseh segmentih. Osvetlitev s štirimi močnimi svetlečimi diodami zagotovi Miele z razvojno dovršeno ponudbo osvetlitve Brilliant Light. Prav tako je dovršena njihova ponudba odpiranja in zapiranja stroja. Razvili so kar dve opciji. Knock2open, pri kateri dvakrat potrkaš in vrata pomivalnega stroja se odprejo samodejno za 10 cm. Druga opcija, meni ljubša, pa je AutoOpen, kjer pomivalni stroj sam po koncu pranja odpre vrata za določeno širino, ki omogoči patentirano sušenje in zagotovi, da sušenje te vrste ne vpliva na okolico, kot je na primer vlaga v pultu. Še vedno pa je v ponudbi tudi Comfort close, ki nudi odpiranje in zapiranje z izjemno lahkoto, vrata stroja pa lahko ustavimo in jih pustimo odprta v željenem položaju. Med samim delovanjem pralnega stroja je pomembna optimizacija zvoka, novi pomivalni stroji delujejo izjemno tiho, takšni so pomivalni stroji istega ponudnika, pri katerih je lahko pomivanje tišje od jakosti normalnega pogovora.

Ker pa kazalček na tehtnici vedno prevaga zaradi še tako majhne stvari, naj namignem, da pomivalni stroji na poziv niso več znanstvena fantastika. Komunikacijski moduli lahko namreč vaše naprave v domu povežejo v enotno omrežje in sestavijo vaš avtomatiziran dom. To je Miele@home, sistem, v katerega lahko povežete tudi svoj pomivalni stroj in ga upravljate na daljavo. Tako lahko končno zaživimo v prihodnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *