Preveri, kupi, sestavi

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Če pa moramo kaj imeti doma pa je to definitivno meter! Vam povem zakaj. To pa zato, ker nikoli ne veš kdaj boš moral kaj izmeriti. Lahko se iz te sekunde v drugo spomniš, da bi pa imel rad eno novo omaro, nov regal ali kaj podobnega in seveda moreš prvo izmeriti, če sploh ustreza v tisti prostor kamor bi ga pač rad/-a postavil/-a.

Rezultat iskanja slik za we measure

In če ne veš če bo nekaj ustrezalo v prostor moraš le to iti izmeriti in če ni doma pri hiši metra le kako si hočemo izpisati točne mere, da lahko potem hitro smuknemo v trgovino in kupimo to kar hočemo. Lahko se zgodi, da je določena stvar le en dan, tisti dan v akciji, in saj veste kako je ko je kaj v akciji, to vedno ljudje že čakajo v vrsti pol ure prej preden se trgovina sploh odpre. In če vas nekaj res tako mami, da si to želite kupiti, ja pojdite in kupite seveda zakaj pa ne, ampak pač seveda morate imeti dobre mere, da ne boste kupiti na primer regala, nato pa ne ustrezal v prostor.

Kaj boste potem z njim, če ga nikamor ne boste mogli drugam dati? Ni smiselno potem, kajne? Določene stvari je pač potrebno prej malce preštudirati in izmeriti tako pač je. In ravno zaradi tega je super, da imate doma meter, to je to kaj je razlog, ki sem vam ga prej rekla, da je to nuja v domu. Nikoli se ne ve, bolje imeti več stvari doma kot pa nič. Ko pa boste kaj potrebovali pa ne bo nič doma in potem boste jezni nase in na ves svet. Raje preprečimo to jezo, kaj pravite? Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *