Skupni užitki

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Užitki, užitki, užitki, kdo pa nerad sliši to besedo? Mislim, da nam kar vsem ob tej besedi naša domišljija poskoči do neba in nazaj. Drage ženske, kolikokrat se vam je zgodilo, da ste bile same doma, ali morda ker ste pač samske, ali pa ker ste vezane, vendar pač vašega partnerja ni nikjer blizu in ste si zaželele malce užitkov, magari si jih morate same narediti? Se vam je že zgodilo, kajne? In v takšnih trenutkih nam še kako pride prav vibrator, ne samo napi prstki. Mnogo lažje je z njim, našim drugim najboljšim prijateljem v tistih osamljenih trenutkih, v trenutkih spolnih želja, in ker ni nobenega naokrog da si sami pomagamo z njim.

Če vas vzburja to, da pa ste s partnerjem in to počnete zraven njega pa tudi, zakaj pa ne. same pri sebi veste, kaj vas najbolj vznemirja in spravlja ob pamet (v dobrem smislu pamet) in tako si tudi prilagodite vaše spolno življenje. Vsakemu je všeč svoje, enim to paše, drugim tisto, tretjim spet nekaj xy, vsem ne more biti vse všeč, to je tako dejstvo. Glavno je samo to, da uživamo, nič druga ni pomembno.

Prav tako lahko tega prijateljčka nesete kam zraven, in recimo da ste v službi, zakaj si ne bi naredile malce adrenalinski dan? In naredite nekaj v službi in se malce zadovoljite. Vas razjezi šef ali pa sodelavci in vi greste na wc na potrebo, manjšo ali večjo to noben ne ve, a v bistvu pa si naredite užitke, in pridete iz stranišča kot prenovljeni. Zakaj bi vas drugi spravljali ob stres in jezo in bi vam uničevali dneve, če ni potrebno. Bodite drzne, kajti ko je v igri še nekaj adrenalinskega, nam stvari še mnogo bolj pašejo, ni res? Mhmmm. Naredite si užitke ali sami ali v paru samo uživajte, to je glavno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *