Že imaš prave barve?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Naše lepe mlade damice danes vedno bolj uporabljajo razne pripomočke za lase. Zelo popualrna je kreda za lase, saj si lahko s tole kredo obarvaš svoje lase s katerokoli barvo želiš. Lahko imaš zelene pramene, oranžne, vijolične, res katerekoli želiš! To sem tudi sama preizkusila, sem si kupila razne, različne barve in sem preizkusila en dan.

To je nato moja mama videla in rekla, če sem bila pri frizerju pa sem rekla, da ne, kdaj bi pa naj bila, če sem bila cel dan doma, in seveda ji ni bilo jasno, kajti ne pozna teh zadev, je še iz stare šole ona, haha. In sem ji pokazala tele krede, pa mi reče, kaj to je tisto ko po tleh lahko rišeš, ko se otroci igrajo in barvajo. Pa rečem neeeee, mami kakšne smešne ideje imaš.

Ampak ok, saj ji oprostim za takšne smešne ugotovitve, saj ne more vedeti, kajti še sama sem na začetku prednen sem pravzaprav ugotovila kaj to je in kako se to uporablja potrebovala čas in sem ji rekla, kaj ti naredim na lase, da boš videla kako to pride. In ker ima mama blond lase sem ji dala malček rozkastih pramenčkov in je cela noter padla, takoj se ji je zdelo zanimivo in sedaj si vedno znova kaj novega naredi, prav noter je padla! Ni zanimivo kako čas napreduje in kaj vse si že ne izmislijo kaj vse si lahko počnemo na telesu, laseh in podobno? Prava faca je kako res vse dobiš kar si zaželiš. In to mi je ful fajn, saj obožujem vedno stvari, ki so neke nove, ko še niti pravzaprav ne veš kaj pomenijo. Enkratno!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *