Philips: Celostna moška nega

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Moška nega je enako pomembna kot ženska. Koža je naš največji organ in prav zato si zasluži, da zanjo še posebno dobro poskrbimo. Gospodje pogosto pozabite, da morate tudi vi čuvati in negovati vašo kožo. Kako drugače pa boste čez nekaj let izgledali še bolj mladostni? Ne glede na to, ali imate radi popolnoma obrit obraz ali lepo negovano brado, naj vam Philipsovi brivniki pomagajo doseči urejen in negovan videz. (Pa še lepe dame se vam ne bodo mogle upreti).

Lep, urejen, negovan, zavidljiv

S skrbno zasnovanimi brivniki britje še nikoli ni bilo enostavnejše! Zavedati se je potrebno, da je vsak tip kože in dlačic edinstven. Prav zato morate pri izbiranju brivnikov točno vedeti, kaj izbrati. Na srečo novi brivniki s tehnologijo SkinIQ zaznajo prav vsak tip kože in prilagodijo britje za vas. Rotacijski brivniki podjetja Philips s tovrsto tehnologijo so obenem pametni in prilagodljivi. Prilagajajo se prav vsaki gostoti dlačic, sledijo linijam vašega obraza, zahvaljujoč krožnim gibom pa sledijo tudi smeri naravne rasti vaših dlačic. Rezila so oblikovana tako, da ujamejo dlačice, ki rastejo v vseh smereh in tako zagotavljajo zavidljivo natančno in gladko britje. Ne boste verjeli, a v eni minuti lahko izvedejo do kar 150 000 rezov! Opremljeni so z naprednimi senzorji, ki zaznajo vaš tip kože in britje prilagodijo prav vam. Ja, vam, ki to berete! Z aplikacijo povezani brivniki omogočajo celo spremljanje vaše rutine in vam nudijo nasvete o najprimernejšem načinu britja za vašo kožo.

Dragi brivci, pravkar ste dobili hudo konkurenco

Urejanje brade je vse prej kot mačji kašelj. To se zavedajo tudi pri Philipsu. Zato so razvili prav poseben urejevalnik brade, ki natančno prirezuje katero koli dolžino brade in zagotavlja natančne rezultate. Ustvarite lahko natančne in simetrične oblike po vaši želji. Edinstven sistem z laserskim vodilom projicira oster snop svetlobe za oblikovanje sloga pred prirezovanjem. Označi, katere dlake bodo prirezane, zato so rezultati vedno natančni. Dragi brivci, mislim, da ste pravkar dobili hudo konkurenco! Gospodje si bodo brade od zdaj naprej urejali kar doma. Urejevalnik brade omogoča kar 17 različnih nastavitev dolžine! Izberite zaželeno s preprostim vrtenjem gumba na ročaju. Čeprav aparat odlikuje vrhunska kvaliteta, morate sami poskrbeti za primerno higieno. Glavo prirezovalnika preprosto sperete pod vodo in ga popolnoma očistite. Ne skrbite, prirezovalnik je popolnoma vodotesen.

Neverjetno zmogljivi strižniki

Tudi obisk frizerja bo kaj kmalu postal povsem odveč. Z novimi strižniki se lahko ostrižete točno tako, kot želite kar v udobju svojega doma! Z visoko tehnologijo po vrhunsko zmogljivost! Vmesnik Digital Swipe kar se da natančno označuje izbrano dolžino. Z zaslonom na dotik enostavno izberete in uporabite do kar 400 različnih nastavitev dolžine! Med samimi dolžinami pa se lahko pomikate hitro ali počasi, v korakih po 0,1 mm. Omembe vredno je tudi prirezovanje s turbo hitrostjo. Funkcija namreč samodejno poviša hitrost pri striženju gostejših las, kar pa omogoča enostavno in popolno striženje.

Od kosmatinca do obriteža

Vrhunski vsestranski brivnik za telo ima vgrajen prirezovalnik ne eni strani in koži prijazen sistem za prilagajanje linijam na drugi, kar zagotavlja udobno in priročno prirezovanje ali britje kjerkoli po vratom. Sistem za nežno uporabo na koži zajema in reže različno dolge dlake, tako da vam ni treba uporabiti malo morje pripomočkov ali pa se (bog ne daj!) kože dotikati z ostrimi robovi. Dvosmerni prirezovalniki režejo daljše dlake, ki so za natančnejše rezultate obrite z mrežico. Primeren je za rezanje tudi najdebelejših dlak. Integriran prirezovalnik in nastavljiv glavnik s petimi nastavitvami dolžine nudita več moči, da lahko odrežete tudi še tako debele dlake. Za ohranjanje želene dolžine dlak ali naraven videz lahko glavnik prilagodite na dolžino med 3 in 11 mm. Za natančnejše rezultate pa le hrabro uporabite tudi sistem za britje na drugi strani aparata. Moška nega še nikoli ni bila tako enostavna!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *