Raziskovanje novih stvari

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Kakšna je vaša navada, ko greste na potovanja, greste raje z avtomobilom, vlakom, letalom? Ali morda kaj popolnoma drugega? V naši družini je tako, da najraje gremo z avtomobilom, kajti vseeno lahko vanj pospraviš res marsikaj, če pa se prevažaš s kakšnimi drugimi prevoznimi sredstvi pa si nekako omejen koliko prtljage vzeti s seboj, vse je potrebno dobiti v kovčke in potem vse to prevažati sem ter tja. V avtomobil pa lahko vse namečeš kar ti pride pod roke. Res pa je, da je potem težava vožnja, sploh če greš kam dlje, da spočit voziš, to pa je to. Sama sem človek, ki zelo rad potuje enako kot Boštjan Trilar, ki je že bil v več kot 50. ih državah sveta. Sama osebno še jih nisem toliko obiskala niti približno, vendar upam, da bom jih pa čim več.

Agencija potovanja v rumeno državo ne bo odpovedala | Žurnal24

Sedaj nam jo je lepo zagodel tale virus – koronavirus in iskreno povedano mi trenutno ni užitek potovati, ker so te maske, pa razkuževanje, distanca, ne moreš se več normalno gibati, vedno moraš biti oprezen, da ne narediš kaj narobe, sploh da ne pozabiš imeti maske kjer je potrebno in ni trenutno več to to. Bo potrebno malce počakati, da se vsa ta zadeva malo umiri in potem dalje se spet začnejo malo potovanja, vsaj zame. Boštjan Trilar prav tako pravi, da se iz vsake države nekaj novega nauči, da prinese kakšno novo spoznanje o življenju in tudi sama sem enakega mnenja.

Nove države, nova ljudstva, njihovi drugačni običaji od naših te marsikaj naučijo, marsikaj novega kar mi v Sloveniji nismo navajeni. Ko opazuješ druge ljudi in spoznavaš njihovo drugačnost in da je to tebi tudi všeč, nekako prevzameš to kar ti je všeč pri njih in skušaš prinesti v svoj vsakdan, da se tudi ti tega naučiš oz., da začneš razmišljati kot oni oz. karkoli ti je iz njihovega sveta všeč. Potrebno je raziskovati in biti pustolovec, življenje je le eno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *