UREJENA BRADA NAJ BO VAŠ ZAŠČITNI ZNAK

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Zunanji izgled je dandanes izjemno pomemben tako na profesionalnem parketu kakor tudi na področju osebnih odnosov. Sodoben moški mora danes ves čas paziti, da njegov zunanji videz odseva podobo, ki jo želi ustvariti o sebi – in skrb za brado je danes osnoven predpogoj za urejen videz. Slab brivnik vam lahko prekriža načrte na mnoge načine in vam uniči tako izgled kakor tudi počutje z razdraženo in vneto kožo ter vraščenimi dlakami, zato je zelo pomembno, da se, kadar kupujete nov brivnik, temeljito pozanimate o vseh njegovih prednostih in slabostih. V uredništvu smo za vas preučili 3 Philipsove aparate iz nove Star Wars posebne kolekcije, za katere menimo, da lahko zadostijo potrebam še tako zahtevnih uporabnikov.

PREPROSTA UPORABA IN ČIŠČENJE ZA BREZSKBNA POTOVANJA
Brivniki iz serije Star Wars so popolnoma pralni, poleg tega pa jih dobite skupaj s priročno potovalno torbico, ki vam bo omogočila, da jih boste brez težav vzeli s seboj na službeno potovanje ali dopust, na katerem si ne morete privoščiti, da bi vas zalotili s strniščem. Brivski aparat je povsem napolnjen že po eni sami uri polnjenja, vendar ga lahko, če ste zjutraj v časovni stiski, hitro napolnite že v petih minutah. Zmogljiva litij-ionska baterija bo po petih minutah polnjenja imela dovolj energije, da boste lahko opravili eno britje.

REZILA, KI VAS NE BODO RAZOČARALA
Rezila so najpomembnejši del brivskega aparata, saj ključno zaznamujejo kvaliteto britja. Brivnike iz Star Wars kolekcije odlikuje poseben sistem britja z 72 samoostrilnimi rezili V-track PrecisionPro, sistem SmartClick pa vam bo omogočal tudi izjemno natančno prirezovanje brade.

Brivski aparat

MOKRO IN SUHO BRITJE
Sistem AquaTec pomeni, da je brivnik primeren tako za mokro kakor tudi suho uporabo. Uporaba je enostavna, tako da vam britje ne bi smelo vzeti več kakor 3 minute, med katerimi vam bo poseben ergonomsko oblikovan ročaj omogočal dober in varen oprijem.

VZDRŽLJIVOST
Vsak brivnik iz Star Wars kolekcije lahko uporabljate popolnoma brez skrbi, da bi vam nenadoma odpovedal pokorščino, saj vas pred neprijetnimi okoliščinami varuje kar dveletna garancija. Tudi glava, ki je eden izmed ključnih delov vsakega brivnika, vendar pa je tudi najbolj izpostavljena obrabi in se lahko pri brivnikih slabše kvalitete hitro izrabi, ima izjemno dolg staž trajanja: zamenjati jo morate le na vsaki 2 leti.

RAZLIKE, KI LAHKO DNEVNO VPLIVAJO NA VAŠE POČUTJE
Brivnik SW9700/67 iz Star Wars kolekcije ima to prednost, da lahko na njem po svoji izbiri pred britjem nastavite moč: na voljo imate občutljivo, običajno ali pa hitro britje, kadar vas preganja čas. Po drugi strani vam brivnik SW6700/14 omogoča resnično učinkovito britje, saj se odlikuje s kar 20% več moči. Oba aparata se ponašata tudi z 8-smerno glavo ContourDetect, ki vam bo omogočala resnično natančno prilagajanje linijam vašega obraza, medtem ko ima aparat SW7700/67 5-smerno glavo DynamicFlex, ki prav tako doseže vse predele vaše brade in vam tako omogoča izkušnjo popolnoma gladke kože, ki vas ne bo praskala ali srbela.
Razlike med aparati so sicer ključne, vendar je vsak brivnik iz Star Wars kolekcije odlična izbira za aktivne ljudi, ki morajo vedno izgledati v optimalnem stanju; primeren za uporabo tako doma kot tudi na poti lahko postane vaš najbolj zvesti spremljevalec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *