Pametna zapestnica in igra

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Vsaka stvar, ki jo kupimo v trgovini lahko nato iz te stvari postane nekaj ena sama igra, sploh če je zadeva bolj tehnične narave. Če kupimo računalnik bo to zabava, ker bomo štorali sem ter tja, da odkrijemo kar je na njem zanimivega. Če kupimo mobitel bo spet to ena zabava. Če kupimo napihljiv balon za v bazen bo vse zabava in če kupimo pametno zapestnico je prav tako zabava. Torej, če smo dovolj pametni in se ne sekiramo toliko, se ne ubadamo s stvarmi, ki bi nam lahko uničile življenje in naše zdravje, če nimamo ob sebi ljudi, ki nam uničujejo dan je vse lepo. Zakaj bi se ubadali s stvarmi in ljudmi, ki nam ne doprinesejo nič pametnega, temveč samo žalost. Ubadajmo se s stvarmi, ki so nam res pomembne in zanimive.

Rezultat iskanja slik za pametna zapestnica fitshop

Jaz osebno sem takšen tip človeka, da mi je malo mar za druge, ampak drugi se preveč ubadajo z menoj in stvarmi, ki se jih ne tičejo, ker vseeno moje življenje ni njihovo, ampak kaj češ, ljudje so pač takšni – obrekljivi. In sama, ker sem takšna da mi je vseeno za vse, samo s seboj se ubadam sem si zadnjič nekaj kupila. Trgovina FitShop ima namreč stvar, ki je meni osebno že zelo dolgo letela po glavi in si je nikoli nisem kupila. Omenila sem jo sicer že prej od zgoraj, vendar nisem pa omenila, da sem si jo kupila.

Meni je res zelo zelo všeč. Ima funkcije, ki jih potrebujem in so mi pomembne in zelo lepo paše na moje zapestje! <3 Res, prvih par dni, ko sem malce štorklala po tej zapestnici so mi ure minevale pa nisem nič prav naredila doma in v službi, ker sem skoz tičala na tem, ker mi je tako ful dobro. Tako je bilo prvih par dni, saj čez teh par dni te ta obsedenost mine, vsepovsod, ampak res, počutila sem se kot otrok. Tako, da res, prebudite otroka v sebi, bodite vi vi, ne pustite, da vam kdorkoli ali karkoli uniči dan. Vsak dan je nekaj posebnega in če vam zapestnica naredi top dan kot je meni je to že dovolj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *