Čas zase

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Včasih je potrebno, da si vzamemo čas tudi zase, in ne mislimo venomer samo na druge. Poznam veliko oseb, ki dajo premalo časa sebi. Kdaj pa kdaj si vzemimo čas za to, da na primer preberemo kakšno knjigo, gremo v masažni studio, si privoščimo sladke grehe. Velikokrat, ko smo pod stresom, ker pozabimo nase, popolnoma zaidemo s poti, in ne vemo več kam stopiti, da bo naslednji korak pravilni.

Andromeda vam lahko pri tem zelo pomaga, s svojim vedeževanjem! Včasih sami ne znamo priti na pravo pot in potrebujemo nekoga, da nam da nekakšne napotke kako naprej. Tudi sama sem bila večkrat že v takšni situaciji, da so mi morali drugi povedati, da delam nekaj narobe, in sem tako prišla malce k sebi, ter šla spet na pravo pot.

To seveda ni nič narobe, ljudje smo zmotljiva bitja, in če se kdaj zmotimo to ni popolnoma nič narobe. Narobe bi bilo, če se nikoli ne bi nič zmotili, kajti potem se ne bi mogli nič naučiti iz napak! Na takšen način pa se vsaj naučimo kaj delamo narobe. Vedeževanje nam lahko marsikdaj odpre oči, saj nam napove prihodnost, in mogoče bo napoved grda, in na podlagi tega se zamislimo malo sami pri sebi, in to je zelo dobro! Bolje, da spoznamo napake kasneje kot pa nikoli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *