Zelo dober odziv

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

gostovanje-spletnih-straniMoram pohvaliti fante pri SloHosting.com, sem imel nekakšno težavo na moje WordPressu in sem si cel dan belil glavo, kako jo odpraviti! Zato tudi moja stran SuperSpecial.si ni delovala 🙂

No, googlam težave, iščem rešitve kaj bi lahko bilo, brišem tole, kaj sem delal ravno ko se je napaka pojavila in nič! Še vedno mi je javljalo error. Pa sem se odločil in pošljem email na SloHosting, čez 10 minut me fantje pokličejo nazaj, kaj je težava, kaj se je zgodilo in na kaj sumim.

In ok, jim povem vse, ter rečejo da bodo pogledali. Me pokličejo čez pol ure, da še niso našli težave, ampak da mi lahko naložijo posnetek ozrioma kopijo moje strani, izpred dveh dneh! Ampak sem jih prosil, ker sem ravno včeraj delal nekaj gor, kar ne bi rad izgubil, naj probajo tole popraviti ali nekako prenesti vsebino.

cloud2In me kličejo čez eno uro, stran deluje kot mora! Izgleda, da je prišel nek virus na mojo stran, ter izbrisal polovico datotek in vstavil v njih neko čudno kodo. Fantje pa so mi iz MySQL baze potegnili vso vsebino ter mi naredili novo, svežo inštalacijo, ter prekopirali nastavitve iz kopije. Naložili so mi še slike, edino te, ki sem jih dodal v teh dveh dnevih niso mogli. Ampak brez problema, jih še imam na namizju.

Skratka, vsa pohvala! Sedaj sem si še kupil gostovanje v oblaku pri njih na 100procent.si!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *