Celulit – večna nadloga

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Poletje se približuje z veliko, neizmerno hitrostjo in ženske se bomo spet jokale, ko bomo na svojih stegnih in ritki zagledale polno celulita. Ampak, zakaj bi bilo letošnje leto enako kot je bilo leto prej ali še leta nazaj? Zakaj ne bi naredile temu konec in rekle „letos se pa ne bom jokala za tem celulitom, ki mi teži vsak dan“ in raje poiščimo skupaj eno rešitev, da bomo vse blestele v kratkih hlačah in da se nobena več ne bo sekirala, vsaj ne v tolikšni meri kot do sedaj. Dobra rešitev za vse ženske se nahaja na spletni strani maderoterapija.si, tukaj boste izvedele popolnoma vse kako učvrstiti svoje telo, kako zasijati v vsej svoji veličini in kako pozabiti da ta nadležen celulit sploh obstaja.

Ampak ne mislite, da boste šle na to eno terapijo in bo ves celulit izginil takoj, NE! Bodo pa rezultati vidni že po tretji terapiji, seveda pa je tudi odvisno ali je vaš celulit res velik, obsežen, ali ga je bolj manj, od tega je tudi odvisno v kolikšnem času se bdo začenjali pojavljati pozitivni rezultati. Tole terapijo sem priporočila še mojim prijateljicam, prvo sem šla sama na to, niti nisem nobeni povedala, nato ko pa so se začeli pojavljati rezultati in so vse govorile, da je na meni nekaj drugačnega ampak ne vedo pa kaj, potem pa sem jim razkrila kaj počnem na skrivaj in noben ne ve za to.

Rezultat iskanja slik za maderoterapija

Namreč nisem povedala zato, da bi videla, če bodo ljudje okrog mene sami opazili kakšne spremembe brez da jim sama kaj povem. Kajti, če bi jim povedala bi tako avtomatsko se začele zavedati vedo znova, da se mi pozna, da celulit počasi izginja, sedaj ko pa ne poveš pa je še večji čar, sploh ko ti sami ljudje rečejo, „čuj pa nisi ti imela prej več celulita“ ali pa „bolj čvrsto kožo se mi zdi da imaš“, ni to fajn za slišat?

Ko so mi prvič moje punce rekle, da sem drugačna, potem pa sem jim vse povedala, ker one tudi niso vedele za tovrstno terapijo in kot izgleda sem vse navdušila in sedaj še ostale tri moje prijateljice hodijo na to. Moja terapevtka mi je potem čez čas enkrat rekla „vse tvoje prijateljice, ki so prišle za teboj sem so navdušene nad nami, res hvala za dobro reklamo“ in sem ji odgovorila „eh, to sem z veseljem naredila, plus tega bomo moje prijateljice sedaj zelo vesele kot sem jaz, če dobro delate ni nobena reklama, ki jo naredi stranka odveč“. Tako da res, vredno je preizkusiti, jaz sem in sem zadovoljna, pa kot izgleda so moje prijateljice še bolj, saj so konkretno navalile na te terapije, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *