Kaj je to zobnik?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Zobniki za motor so še kako pomembni, potrebujemo zadnje in sprednje in brez tega motor ne bo deloval kot je to treba. Pri meni se je motor enkrat odločil, da bo prenehal delati in adijo so šli zobniki. Seveda sem kar takoj šel do trgovca z deli in ravno takrat ni imel nobenega na razpolago za moj motor in sem moral čakati en teden ali celo nekaj več, da so jih dobili na zalogo. Mislil sem si, pa daj no, resno to!?

Zobniki Štraus - Izdelava čelnih zobnikov, verižna kolesa ...

Pa ravno tisti teden je bil lep in topel, sončen, motor pa ni delal. Ker v takšnih dnevih se mnogo raje zapeljem z motorjem kot pa avtomobilom. In kaj naj, seveda sem čakal en teden pa nekaj in potem popravil to kar ni več delalo. Sem pa nato za finto gledal malo cene na spletu in mi je tako žal, da nisem prej pogledal na spletu, ker so mnogo bolj solidne cene kot pa v trgovini sami in bi pomojem dobil po pošti prej ta del kot pa tam, ko sem čakal tako dolgo.

Sinter, sintranje in sintrani izdelki  DVOJNI ZOBNIK 10/20 Z CO225621 | EnaA.

Včasih moraš res dobro premisliti kakšen korak boš naredil, da se ne boš zafrknil, ker vsak privarčevan evro se pozna. Raje grem za ta denar na kakšno jutranjo kavico, haha. Ampak ni problema, sem že pozabil na to, glavno, da mi sedaj vse dela kot mora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *