Registracija domen na Prasicek.si

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Registracija domen prasicek.si ponuja zelo ugodne cene domen. Ravno včeraj sem gledala kakšne so kaj cene in sem res presenečena okoli njih. Videla sem, da cena za prvo leto kar se tiče pogostih domen je nekje do deset evrov, potem evropske domene so že malo dražje.

Casa de música Domene | Home

 

Jaz imam namreč salon za manikuro in pedikuro in si moram neko domeno kupiti, da si naredim svojo spletno stran, da me bodo ljudje lažje našli, videli kar na spletu cenik in tako naprej. Sama tako obvladam računalniški svet in mi ne bo problem narediti sama vsega in dodaten plus je še tale, da si bom vse lahko uredila točno tako kot bom sama hotela. Če bi imela nekoga, da bi delal to namesto mene, če sama ne bi znala teh zadev bi bila na izgubi z denarjem. Ampak k sreči vse to obvladam in si lahko naredim točno po svojih željah vse kar sama hočem.

Archives for august 2011 | IKTnytt.

To je res najbolje, če sam znaš s spletom in računalnikom nasploh, kajti lahko si veliko privarčuješ. In marsikdo mi reče, eh pa ti si ženska tako si ne znaš spletne strani in nič narediti. Ja veš da! Čeprav sem ženska še ne pomeni, da ne obvladam tega kar bi naj samo moški obvladali! Tudi ženske znamo marsikaj postoriti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *