Kako hitro se končajo tvoji cilji?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Pomisli malo kaj so bile vaše zaobljube decembra, se jih še spomnite? Večina ljudi se namreč ziher zaobljubi, da bo pa poletje, ki prihaja fit, lepe postave, učvrščeno telo, da boste zažigali v kopalkah, kratkih hlačah, oblekcah. Ampak te zaobljube dokaj hitro pozabimo, kajne? Večina začne že v januarju, drugi teden, zdržijo en teden, morda še to ne in je to to za letos.

Ali pa začnejo, vmes nehajo, ker nimajo motivacije, potem spet za par dni začnejo, nehajo in to se ponavlja kot pokvarjena plošča. Če imamo takšen tempo definitivno ne moremo svojega telesa do poletja urediti v takšno postavco kot želimo. Zato pa je izjemno super, če vemo da smo takšni lenuščki, da si omislimo da nas nekdo trenira, recimo če si iz osrednje Slovenije en osebni trener Ljubljana, hopala in te že tera, da moreš telovaditi in te žene in žene, da ne moreš več. In ni samo to, da te žene, tudi to da te vsak dan znova motivira, ko se ti več ne da, da te prisili, da prideš v fitnes ali v naravo, kjer pač skupaj izvajata vaje, potem tudi, ko jih izvajata in dobesedno ne moreš več si uničen/-a do konca te tako dolgo še priganja, da narediš celotno serijo vaj, katerih ti je pripravil za tisti dan.

In če imaš trenerja je tvoja idealna postavca do poletja več kot zagotovljena, sigurno boš top! Problem pri ljudeh je pač to, da se prehitro vdamo, nimamo motivacije, nimamo dovolj zagona in največji problem je naša lenoba. Sploh, ker smo po 8 ur v službi, pa da še doma kaj postorimo, pa kosilo in vse to, smo utrujeni in se nam nič več ne da in sam sebe dokaj težko motiviraš, da bi še kaj druga naredil. Če pa imaš nekoga, ki te venomer priganja pa že delaš zaradi tega, ker se počutiš slabo, če bi trenerja pustil na cedilu in ker preprosto ne moreš reči ne. Zato pa če pač veš, da sam ne boš zmogel si je treba omisliti alternativo, kajne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *