Prava ciljna publika je VSE

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Se morda ukvarjate s kakšnim produktom in želite, da bi za točno ta produkt izvedelo še več ljudi? Imate svoj Instagram račun pa FB, pa oglašujete marsikje, ampak želite še malce napredovati naprej, oz. dati publiki nekaj novega? No, za to lahko poskrbi pa video produkcija in namreč z dobrim videom lahko marsikaj prodamo, sploh če še ta video lahko pride na TV zaslone potem pa smo tako zmagali. Vendar ok, ni potrebno da pride zdaj ravno na neke medijske hiše, v oglase ne bomo pretiravali, ampak ja tudi to se da, vendar za začetek moramo biti zadovoljni z majhnimi stvarmi, že da naredimo dober video in ta zaokroži po socialnih omrežjih, da ljudem pade v oči, se začne še več govoriti o vas in vašem produktu.

Tako to je danes, od ust do ust je največja prodaja, ker je konkurenca danes že tako zelo velika, da moreš biti res dober in izstopati, ne da se več delati kot včasih, ko nisi rabil kaj veliko migniti s prstom, da si bil med prvimi, danes se moraš že malce bolj potruditi da prodaja raste in raste.

Marsikdo pravi, da je problem, ker je določenega izdelka, da se jih preveč ukvarja s tem, preveliko podjetij prodaja enako stvar. Malce je to problem ja to je res, ampak če prodajaš dobro robo in ko se govori o tebi tudi to ni več problem. To je enako kot parfumi, poglejte koliko jih je na sceni, ogromno, toliko da tako ne veš kateri je dober. Ampak če izstopaš z oglasi, influencerji, daš nekaj na to da izstopaš in da dejansko ko ljudje poduhajo vaš parfum, da obnemijo in to je to in ste zmagali, če vam to uspe.

Da pa prideš do dobrega parfuma pa tudi moreš nekaj dela vložiti v to. In kot pri vsakem izdelku kot pri parfumu, da pač določenim bo vonj všeč, določenih ne bo, tako je pri vseh izdelkih, samo pravo ciljno publiko moreš najti in prodaja se lahko začne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *