Kakšna je povezava med …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Dildo, že imaš svojega? Kje imaš shranjenega? Je na varnem? Ga imaš vedno s seboj ali te čaka vsak dan doma? Naj pa vas vprašam naslednje vprašanje, in si ga seveda odgovorite sami pri sebi, kaj pa je za vas sproščanje, sprostitev? Hja, sedaj pa pomislite skupaj dildo + sproščanje, kako je to dvoje zelo povezano, a ni? Je ne. Vsi dnevi so vedno tako v hitenju, vse gre na hitro, smo živčni, jezni, v naglici, stres, negativizem, nas jezijo ljudje, v glavnem spekter negativnih reči, ki potem delujejo na človeka zelo negativno in to je potrebno prej dodobra uničiti, nekako preprečiti, da nam ne gre dalje na zdravje.

Image result for dildo in zdravje

Zdravje pa je naš največji dar in ga moremo čuvati kolikor se le da, ker če nas začne zdravje jeziti potem smo res na tanki nitki in se v svoji koži začnemo počutiti vedno slabše. In ravno tukaj pa pomaga ta tako imenovana sprostitev z dildom ali pa nasploh z vašim partnerjem.

Marsikdo bi se ob tej zadevi mulil in govoril kaj pa govorimo takšne bedarije, kakšen nesmisel in podobne reči, ampak ali ni res, da ste sproščeni ob posteljnih aktivnostih, sploh z nekom, ki vam je res pri srcu in ste nori nanj, potem pa še toliko bolj. In naj vas ne bo sram. Pojdite lepo na kakšno spletno stran in si naročite kakšno zadevico, ki vam bo dodobra popestrila dneve in naročite si takšne kar nikoli ne bi naročili, že zaradi tega da boste drzni in preizkusili kar tako nikoli ne bi. Počnite poredne stari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *