Nasveti

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Vedno mi je bilo zanimivo, ko sem našla neko spletno stran z nasveti. Najbolj všeč pa mi je, če je na eni spletni strani več novic skupaj, posebej aktualne novice, ki se jih pri poročilih ne da izvedeti. Zelo dobro je, če so nasveti razdeljeni po kategorijah.

 

Na primer, ker imam sama osebno rada modo, ličenje in tako naprej, da sta moda in ličenje narejeni pod dve kategoriji, ter da ima potem še vsaka posebej podkategorije. Pri modi so lahko podkategorije kako se letošnje leto obleči, modni triki, modne barve in tako naprej. Nerada pridem na neko stran, kjer najdem samo nekaj malega o nečem.

Naj bo lepo na široko vse opisano, kakšne nasvete dajejo razni strokovnjaki, ter po opornih točkah povedo kako do tega priti. Tudi pri hujšanju je super, če so nasveti koristni, lepo ne preveč težavno napisani, da so opisani postopki, recepti, kakšna telovadba je potrebna, da shujšamo na nogah, zadnjici itd.

Nasveti pridejo vsakomur prav, ampak ljudje preberemo samo tiste, ki jih že na oko vidimo, da so dokaj dobro in koristno napisani, in ne bomo šli brati nečesa, kar se že na daleč vidi da nima smisla, ker ali premalo piše, ali pa ni nič koristnega.

Vsakdo, ki ve za določeno kategorijo kakšne posebne nasvete je priporočljivo, da se to tudi objavi, saj bi to marsikoga zanimalo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *