Popust enoramne torbe

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

V Bags&More po popust na enoramne torbe

Novo leto, nova jaz. Čas je, da zamenjate svojo garderobo in s tem ne mislimo le oblačil, temveč tudi torbe. Saj veste, to je modni dodatek, s katerim ženske pokažemo svoj stil in modni okus – kaj vam bo pomagala elegantna obleka drage znamke, ko pa zraven ne znate kombinirati dobre torbice? V Bags&More vas čaka široka izbira enoramnih torb različnih znamk za različne priložnosti, vse do 31.1. 2020 pa lahko ob spletnem nakupu izkoristite še dodaten 30-60 % popust – pozor, akcija velja le na spletu.

 

Od umirjene klasike do divje ekstravagance

S torbico lahko pokažete, kdo v resnici ste; izgled torbice in način, kako jo nosite, pove veliko o vašem okusu, samozavesti in načinu razmišljanja. Zatečete se lahko k elegantnim, klasičnim torbicam v črni, rjavi, sivi in bež barvi, ki so primerne za službo, sestanke in zmenke. Če ste bolj drzne narave, lahko izbirate tudi med številnimi torbicami vpadljivih barv, kot sta živo rdeča in divje oranžna, kar pa še ne pomeni, da s takšno torbo ne morete biti elegantni. Za tiste najbolj ekstravagantne karakterje priporočamo unikatne torbe znamk Desigual in Anekke, sicer pa lahko izbirate med vrsto drugih svetovno znanih znamk, kot so Calvin Klein, S.Oliver, Carriere in David Jones.

V januarski akcijski ponudbi Bags&More najdete kvalitetne enoramne torbe za vse priložnosti po izjemno ugodni ceni, zato pohitite. Svečana večerja, rojstnodnevna zabava, nedeljski enodnevni izlet, razgovor za službo, večerni sprehod ob morju – za vse priložnosti se bo našla torba, ki se bo zlila z okoljem. Na voljo so večje enoramne torbe, ki so izjemno praktične in prostorne, saj lahko vanje spravite vse, kar potrebujete, najdete pa lahko vse od srednje velikih do najmanjših enoramnih torbic. Torbe so izdelane z namenom, da vam je ob nošenju udobno, vse imajo tudi nastavljiv naramni trak, ki ga poljubno premikate, kakor vam najbolj ustreza. Večina torb ima v notranjosti dodaten žep na zadrgo, ki vam preprečuje tisto nočno moro, ko v zamudi panično iščete telefon ali ključe od avtomobila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *