Kakšni so strešniki za točo?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Toča je vedno bolj pogost pojav pri nas v Sloveniji, to lahko opazite že iz medijev in po vsej verjetnosti tudi iz lastnih izkušenj. Žal pa se zaradi vedno debelejše toče dogaja, da škoda ne nastaja le na avtomobilih in poljščinah, temveč tudi na objektih. Preluknjane rolete so pogoste, pa imamo rešitev, in sicer aluminijasta roleta. Vendar pa vedno večkrat nastrada tudi streha in vedno pogosteje lahko slišimo, da je toča preluknjala streho, vso izolacijo, uničila podstrešja itd. Zato se tudi vedno pogosteje ljudje na ponudnike kritine obračajo z vprašanjem, kateri strešniki so tisti, ki prenesejo tudi točo, da to škode ne bi prišlo. Nekaj je tudi ponudnikov, ki sicer pravijo, da njihovi strešniki zdržijo točo, vendar pa le drobno, tisto najdebelejšo pa ne. Trenutno zagotovo najboljši ponudnik je Gerard, saj njihovi strešniki zdržijo točo tudi do 10 cm, kar pa je že zelo velika toča.

Rezultat iskanja slik za strešniki za točo gerard

Pomembno je, da strešniki tudi ostanejo lepi

Strešniki so danes lepi, barvni, odtenkov pa je veliko. Vendar pa tako kot so lepi strešniki takrat, ko so novi, tako lepi bi morali tudi ostati. Pa je tako? Še prevečkrat se dogaja, da so ljudje že po desetih, petnajstih letih, ko so strešniki že dalj časa izpostavljeni naravi, razbarvani, odtenki so različni, kar pa niti zgleda ne lepo, vprašanje pa se kupcem zastavlja tudi, če je sestava ostala enaka. Načeloma je ostala, ni pa nikjer garancije, zato, če se vam je to zgodilo, kar pokličite pooblaščenega krovca za vašo kritino, da opravi pregled, seveda brezplačno.

Se vam zdijo strešniki Gerard dragi?

Morda so malo dražji v primerjavi s katerimi drugimi, z nekaterimi pa so popolnoma konkurenčni glede cene, vendar pa se malenkost višjo ceno splača plačati, saj tako dobimo 50 letno garancijo na to, da bodo strešniki zdržali, bili enaki, ne bodo spreminjali karakteristik, se s starostjo ne bodo slabšali in predvsem bodo zdržali čisto vse vremenske ujme, led, sneg, nudili tudi požarno varnost in še mnogo več bi lahko našteli. Če tako pogledamo na to, koliko so ti strešniki zares dragi, potem njihova vrednost res ni visoka, točnejše informacije o tej kritini pa najdete tukaj: https://www.gerardroofs.si/sl/stresniki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *